Volg ons nu ook op Facebook

facebook

Like pieds nus op Facebook en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws omtrent pieds nus en andere zaken.

 

  

Pieds nus verzorgt ook lezingen en workshops, voor alle leeftijden; denk aan scholen, kinderdagverblijven, vrouwenbonden, vriendinnenavonden, collega's.  Neem gerust vrijblijvend contact op.

Pieds nus heeft een artikel geschreven over VoetreflexPlus therapie en hoogsensitiviteit. Klik hier om het artikel te lezen. In december 2015 is er over dit onderwerp een artikel in het Vakblad voor de Natuurgeneeskundige. Verder is er een artikel verschenen in Hallo Peel en Maas en is e in september 2016 een artikel verschenen in Fijn Magazine. Bianca schrijft regelmatig blogs voor Moeders in Peel en Maas (www.moedersinpeelenmaas.nl).

Pieds nus heeft de opleding tot Hooggevoeligheidsdeskundige afgerond. Voor coaching en begeleiding (volwassenen en kinderen) kun je ook terecht bij Pieds nus.

7 april 2015 heeft Pieds nus een interactieve lezing gegeven aan leerkrachten van twee basisscholen: "De hooggevoelige leerling in de klas; over léérkracht en leerkràcht" . Het was een praktische middag, waar veel herkenning en erkenning voor de hooggevoelige leerling én leerkracht was. In november 2015 heeft Pieds nus een gedeelte van een traningsweekend voor therapeuten en coaches verzorgd.

15 september 2015 heeft Bianca een drietal ateliers verzorgd voor docenten van SOML (Stichting Onderwijs Midden-Limburg) en 30 september 2015 en november 2016 heeft Pieds nus een lezing gegeven op verzoek van "Moeders in Peel en Maas". De volgende lezing staat gepland voor 20 september 2017. 8 december 2015 heeft Bianca een verdiepingsatelier gegeven aan docenten van SOML. Ook in 2017 heeft Bianca weer een aantal ateliers en worskhops mogen verzorgen voor de docenten van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Inmiddels heeft Pieds nus zich aangemeld als workshop aanbieder bij Registerleraar.

Pieds nus vindt samenwerking en ontwikkeling belangrijk en is daarom aangesloten bij het Landelijk netwerk hooggevoeligheidsdeskundigen (www.hooggevoeligheelgewoon.nl.)

 

Reeds gevolgde modules:

ADHD, Dyslexie en voetreflex

An Shen, Hoofd-, nek-, en schoudermassage

Babyreflexologie (Omgaan met kinderen)

Chinflex professional

Coaching

De Vrouw, menstruatie en overgang

Handreflexologie

Introduction of reflexology of the feet (door dé Hanne Marquardt)

KinderTuina

Top Class voetdiagnostiek

Tuina therapie bij menstruatie- en vruchtbaarheidsklachten (van de Engelse specialiste Sarah Pritchard)

Veel voorkomende ziektebeelden

Zwangerschapsreflexologie

 

Ook:

Autisme Spectrum Stoornissen training

Chakra rugmassage

Docent Shantala Babymassage

Energetische bescherming

Hooggevoeligen in je praktijk

Nieuwe ontwikkelingen van de chakra's en Voetreflex; nieuwetijdschakra's

Nieuwetijdshealing

Praktijkgerichtwerken met hooggevoeligheid

San Jiao

Sensitief ouderschap

 

Uiteraard heeft Bianca ook een EHBO-diploma.

 

Specialisaties: Hoogsensitiviteit, de vrouw (menstruatie, zwangerschap en overgang) en kinderen